Formulari de cerca

Programes del Imserso

 

  TERMALISME.

 

 Definició:

Programa destinat a les persones majors per a la prevenció, rehabilitació i promoció integral de les mateixes, amb la finalitat de millorar la seva qualitat de vida. 

 

 

 Objectius: 

L'objectiu és oferir a les persones majors la possibilitat d'accedir a estacions termals que, a més de servir com una oportunitat immillorable de descans i de relacionar-se socialment, ofereixen teràpies específiques per a algunes patologies associades a l'edat.

 

 

 Requisits:

Podran participar individualment o en parella (acompanyats per un familiar a càrrec si té reconeguda una minusvalidesa) aquelles persones majors de 60 anys, que compleixin la condició de pensionistes, o majors de 65 anys en tot cas.

 

També podran participar les persones discapacitades majors de 60 anys, que en cas de tenir reconeguda una discapacitat superior al 65 % podran portar un acompanyant perquè li ajudi en les activitats de la vida diària.

 

En el cas de cònjuges s'admet que un d'ells sigui menor de 60 anys i major de 50.

 

S'exigeix també ser resident a la Comunitat Valenciana; i mancar de contraindicacions mèdiques per rebre el tractament termal.

 

 

  VACANCES SOCIALS.

 

 Definició:

El programa de Vacacions Socials es va posar en marxa a fi d'oferir a les persones majors de la Comunitat Valenciana la possibilitat de disfrutar d'uns dies de vacacions en localitats turístiques.

El programa inclou un ampli ventall d'activitats culturals, recreatives i d'oci que contribuïxen a proporcionar clars beneficis físics i psicològics per als majors, la qual cosa ajuda a millorar la seua qualitat de vida.

 

 Objectius:

L'objectiu no és un altre que oferir a les persones majors un període vacacional amb la possibilitat de conéixer diferents racons turístics de la nostra Comunitat, alhora que es fomenta l'intercanvi social i cultural amb un programa d'activitats dissenyat per al desenrotllament personal, ocupació del temps lliure i la promoció de l'envelliment actiu.

Un altre objectiu del programa és el manteniment i generació d'ocupació en les zones turístiques durant la temporada baixa.

 

 Requisits:

Podran participar-hi les persones majors de 65 anys o les persones majors de 60 sempre que acrediten que són pensionistes, en el moment de sol•licitud o abans del 31 de desembre de 2015, individualment o acompanyats del seu cònjuge o parella de fet (inscrits en el corresponent registre) i/o per un familiar discapacitat a càrrec que tinga reconeguda una discapacitat igual o superior al 45%.

No s'admeten sol•licituds de menors de 60 anys ni entre 60 i 64 que no siguen pensionistes. Sí que podrà ser menor el/la cònjuge acompanyant o el familiar discapacitat a càrrec, sempre que el sol•licitant principal complisca amb el requisit del

paràgraf anterior.

Així mateix s'exigix que tots els participants estiguen empadronats a la Comunitat Valenciana, no patir malaltia infectocontagiosa ni patir trastorns o alteracions de comportament que puguen alterar la normal convivència.

 

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 

Ajuntament de Catadau

C/ Forn, 1 · 46196 CATADAU (València).

962 550 002 · 962 553 022

962 551 090